Programbladet för januari - april 2023 kan du ladda ner här (pdf).

Samtliga programblad finns på sidan Programblad.

Församlingen Equmeniakyrkan Hallunda håller årsmöte lördagen den 18 mars 2023 klockan 15:00 i Equmeniakyrkan Hallunda.

Årsmöte för Equmenia Hallunda; föreningen för barn- och ungdomsarbetet den 9 mars 2023 klockan 19:15 i Equmeniakyrkan Hallunda.

Equmenia Hallunda är en fristående förening för barn- och ungdomsarbetet som drivs i nära samarbete med församlingen Equmeniakyrkan Hallunda.

Fika bjuds på i samband med årsmötet.

Gör det goda, sträva efter rättvisa

Jesaja 1:17

En kväll med samtal, bön & sång

• Sofia Camnerin, generalsekretare Sveriges kristna råd
  • Botkyrka gospel
  • Flickkören från St Petrus och Paulus
  • Panelsamtal med inbjudna gäster: Hur gör vi det goda och strävar efter rättvisa?

Onsdag 25 januari kl 18.30

Mingel från 17.45

Hallunda Folkets hus

Arr: Ekumeniska nätverket Botkyrka

Affisch för Ekumeniska böneveckan 2023. Den börjar med bibelcitatet "Gör det goda, sträva efter rättvisa", Jesaja 1:17. Text i övrigt se texten i klartext ovanför affischen. Affischen är relativt mörk/svart med ett flertal händer och text i brandul färg.

Julfest / Christmas Party

Lördag / Saturday

17 december kl.15.00

Julmat / Food

Allsång / Song and Music

Ge en gåva till Equmeniakyrkans internationella arbete. / Give a gift to our international work.

20 kr /vuxen för maten.

Välkommen!

Affisch med text om julfesten samt dekoration i form av ett tänt stearinljus med granris, kottar mm runtom det.

Luciafirande i Equmeniakyrkan Hallunda

Tisdag 13 december kl 15.00

• Tisdagskören
  • Luciatåg från Freinetskolan Kastanjen
  • Servering

Välkommen!

Bild på luciafigurer och informationstext om luciafirandet.

Det är inget budgetmöte idag 3 december 2022 pga sjukdom.

Nytt datum meddelas senare.