brevladan 1

Kontakt och hitta hit

Namn

Församlingens namn är Equmeniakyrkan Hallunda.

Föreningen för barn- och ungdomsarbetet namn är Equmenia Hallunda. Denna förening är vilande från 1 oktober 2018 och för närvarande bedrivs barn- och ungdomsarbetet av församlingen; Equmeniakyrkan Hallunda.

Hitta hit

Equmeniakyrkan Hallunda är den gula träkyrkan direkt utanför Hallunda centrum vid Hallundaplan (vid busstorget), i Botkyrka kommun.

T-bana: Hallunda, gå "gröna gången" mot Hallunda centrum, fortsätt rakt fram (mot Norsborg) till bortre änden av centrum. Om du står på tunnelbaneperrongen så ser du Equmeniakyrkan Hallunda nedanför dig i vänstra kanten av centrumbyggnaden. Hallunda är näst sista station på röda linjen, 13, mot Norsborg.

Postadress

Equmeniakyrkan Hallunda respektive Equmenia Hallunda
Hallundaplan 1
145 68 Norsborg

Telefon

08-531 708 55

Du hittar fler telefonnummer till respektive medarbetare på sidan Medarbetare - Staff.

E-post

E-postadresser till medarbetare finns på sidan Medarbetare - Staff.

Bankgiro

Equmeniakyrkan Hallunda
Bankgiro 192-2889

Församlingsnummer
Equmeniakyrkan Hallunda har församlingsnummer 2613 (att ange t ex för Missionsgåvan och Kyrkoavgift).

Obs! För gåvor till barn- och ungdomsarbetet, använd tills vidare församlingen Equmeniakyrkan Hallundas bankgiro eftersom Equmenia Hallunda från oktober 2018 var vilande, och är i skrivande stund (nov 2021) ännu inte fullt igång. Om du vill att gåvan till Equmeniakyrkan Hallunda ska användas specifikt för barn- och ungdomsarbetet, ange det när du ger gåvan till församlingen.

Du hittar fler sätt att ge på sidan Ekonomi.

Uthyrning

Det finns möjlighet att hyra samlingslokaler för konferenser och liknande, även med kaffe och smörgås. Ej uthyrning till privata fester.

Webmaster

För frågor om hemsidan, kontakta Henrik Hemrin, t.ex. genom Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..