Verksamhet för asylsökande och nyanlända.

Mer information om du klickar dig vidare här.

Ny informationsbroschyr om svenskaundervising, café, matudelning, gudstjänster och verksamhet för asylsökande och nyanlända.

Informationsbroschyren i pdf-format här.

Vid årsmötet den 20 februari 2017 bytte Hallundakyrkans Ungdom (HKU) namn till Equmenia Hallunda.

Den första december 2015 börjar Susan Bowyer sin anställning som Barn- och Ungdomskoordinator.

Välkommen Susan!

1st of December 2015, Susan Bowyer starts her employment as Children and Youth Coordinator.

Welcome Susan!

Idag, 29 november 2015, har den nya hemsidan för Equmeniakyrkan Hallunda (Hallundakyrkans församling) och Hallundakyrkans ungdom lanserats!

Det är samma adress som förut, www.hallundakyrkan.se.

Den nya hemsidan är på "insidan" byggd på ett helt nytt sätt och använder Joomla! som s.k. CMS Content Managrement System.

Detaljer återstår att förbättra med nya hemsidan. Och en hemsida är alltid under ständig förändring. Synpunkter är välkomna till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..